Фонд взяв участь у круглому столі із партнерами

18.07.2024

18 липня пройшов круглий стіл за участі представників Фонду, Світового банку, Незалежної асоціації банків України, банків-партнерів програми (Укргазбанк, Ощадбанк і ProCredit Bank Ukraine), потенційних банків-партнерів і експертів компанії AgriAnalytica. На заході обговорили усі виклики та шляхи їх подолання, з якими стикнулись представники банків і Фонду за півроку співпраці.

Понад 1300 малих фермерів відвідали заходи в рамках загальнонаціональної інформаційної кампанії за підтримки Світового банку. Вони мали змогу дізнатися про найвигідніші умови кредитування для розвитку бізнесу під гарантії Фонд, а також можливості поєднання програми Фонду з іншими програмами банків.

Малі фермери в Україні сьогодні стикаються з різними проблемами, однією з яких є недостатнє фінансування. Подолати її допомагає Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві при фінансовій підтримці Світового банку.

Підбиття підсумків за результатами загальнонаціональної інформаційної кампанії для фермерів дозволить проаналізувати нагальні потреби та проблеми малих агровиробників і вдосконалити програму, щоб надавати максимально ефективну й потрібну підтримку.