Оголошення про проведення конкурсного відбору на посади незалежних членів Ради Фонду

02.03.2023

1 березня 2023 року оголошується конкурсний відбір кандидатів на посади незалежних членів Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві (далі – Фонд).

Фонд створено з метою підтримки суб’єктів мікро підприємництва, малого та середнього підприємництва, фізичних осіб-підприємців, що провадять діяльність у галузі сільського господарства, шляхом часткового гарантування виконання зобов’язань таких суб’єктів за кредитними договорами.

Згідно зі статтею 8 Закону України «Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві» кількість членів Ради Фонду становить п’ять осіб, з них кількість незалежних членів Ради Фонду становить 3 особи.

Визначення зазначених претендентів здійснюється шляхом конкурсного відбору кандидатів, відібраних на умовах конкурсу компанією з добору персоналу, визначеною на конкурсних засадах відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 р. № 621 «Про затвердження Порядку проведення конкурсного відбору компанії з добору персоналу, яка здійснює відбір кандидатів на посади незалежних членів Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, та компанії з добору персоналу, яка рекомендує розмір винагороди членам Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві».

Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 21 лютого 2023 року № 161-р ТОВ «Екзекьютів Серч Юкрейн», як переможця конкурсу, визначено для відбору кандидатів на посади незалежних членів Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Вимоги до кандидатів передбачені статтею 9 Закону України «Про Фонд часткового гарантування кредитів у сільському господарстві», постановою Кабінету Міністрів України від 10 червня 2022 року № 669 Про затвердження додаткових вимог до кандидатів на посаду незалежного члена Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві» та Оголошенням про проведення конкурсного відбору на посади незалежних членів Ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві від 01 березня 2023 року (Додаток № 1).

Кандидати, що виявили бажання взяти участь у конкурсі мають подати наступні документи:

  • Заяву на участь у відборі у належній формі. Заява має бути складена українською та/або англійською мовою (згідно з Додатком № 2).
  • Належним чином завірену копію поточного документа, що посвідчує особу.
  • Належним чином завірену копію(ї) документа(ів) про вищу освіту.
  • Біографічну довідку (резюме) (українською та/або англійською мовою).
  • Згоду на обробку персональних даних у належній формі українською та/або англійською мовою (згідно з Додатком № 3).
  • Рекомендації (за наявності).

Кінцева дата подачі документів – 30 березня 2023 р. включно.

Документи необхідно подавати на вказану електронну адресу: cv@amrop.ua 

Телефон для довідок: +38 044 585 25 51

Контактна особа: Віестурс Ліегіс.

 

Завантажити документи:

Оголошення про проведення конкурсного відбору англійською мовою ( .docx , 28.13 Кб )

Вимоги до кандидатів українською мовою ( .docx , 31.90 Кб )

Вимоги до кандидатів англійською мовою ( .docx , 30.72 Кб )

Заява на участь у відборі українською мовою ( .docx , 26.73 Кб )

Заява на участь у відборі англійською мовою ( .docx , 25.92 Кб )

Згода на обробку персональних даних українською мовою ( .docx , 29.30 Кб )

Згода на обробку персональних даних англійською мовою ( .docx , 30.13 Кб )