Робоча поїздка представників Фонду до країн ЄС

03.04.2024

На запрошення Асоціації банківських установ Республіки Польща, Варшавської школи економіки та Фінансової Установи розвитку ALTUM (Латвія) відбулася робоча поїздка представників Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві до м. Варшава (Республіка Польща) та м. Рига (Латвійська Республіка). 
Робоча поїздка відбулась за підтримки Проєкту USAID «Інвестиції для стійкості бізнесу».

Крім того, з метою розбудови співпраці та обміну досвідом між Фондом та Державною Фінансовою Установою розвитку Латвії «АЛТУМ» (State Joint Stock Company «ALTUM») голови Правління Олег Приходько та Рейніс Берзінс підписали меморандум про співпрацю.

В рамках робочої поїздки представники Фонду обмінялися досвідом з польськими гарантійними фінансовими установами  щодо забезпечення підтримки суб’єктів мікропідприємництва, малого та середнього підприємництва, що провадять діяльність у галузі сільського господарства,  ознайомилися із досвідом роботи державних та регіональних фінансових установ з підтримки бізнесу, зокрема підтримки ММСП в агросекторі, та впровадження відповідних фінансових інструментів, зокрема надання гарантій, у Республіці Польща та Латвійській Республіці. Також взяли участь у зустрічах з представниками Асоціації банківських установ Республіки Польща та професорами Варшавської школи економіки.