Уряд визначив компанію з добору персоналу, яка рекомендує розмір винагороди членам ради Фонду

22.03.2023

Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження 17 березня 2023 року № 225-р «Про визначення компанії з добору персоналу, яка рекомендує розмір винагороди членам ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві», згідно з яким визначив товариство з обмеженою відповідальністю «ТЕЛЕНТ ЕДВАЙЗОРС» (код згідно з ЄДРПОУ 36353094) переможцем конкурсного відбору компанії з добору персоналу, яка рекомендує розмір винагороди членам ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві.

Оголошення про проведення конкурсу було оприлюднено 19 січня 2023 року. Конкурсний відбір проводився конкурсною комісією, утвореною з числа представників Мінагрополітики, Кабінету Міністрів України, громадської спілки «Всеукраїнська Аграрна Рада» та асоціації «Незалежна асоціація банків України». До роботи комісій також були залучені представники міжнародних організацій з правом дорадчого голосу, зокрема, Світового Банку.

За результатами розгляду поданих конкурсних пропозицій переможцем конкурсу визначено компанію – ТОВ «ТЕЛЕНТ ЕДВАЙЗОРС».

Довідково

Відбір компаній здійснювався відповідно до Порядку проведення конкурсного відбору компанії з добору персоналу, яка здійснює відбір кандидатів на посади незалежних членів ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, та компанії з добору персоналу, яка рекомендує розмір винагороди членам ради Фонду часткового гарантування кредитів у сільському господарстві, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 травня 2022 року № 621.